PRESÓ SENSE FIANÇA PER AL DETINGUT PER LA MORT D’UNA MENOR A XELLA

El detingut, al que se li imputa un delicte d’assassinat, ha estat declarant davant la jutgessa, la fiscal i la seua advocada més de dues hores. Amb anterioritat ha sigut sotmès a una exploració per part del metge forense, ha informat el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV) en un comunicat.

El cadàver de la menor va ser localitzat en un barranc de la localitat per la Guàrdia Civil divendres passat, un dia després que els seus familiars denunciaren la seua desaparició.

El presumpte autor de la mort de l’adolescent ha accedit als jutjats de Xàtiva per una porta adjacent després d’eixir del furgó policial que el traslladava tapat amb un suèter roig al voltant de les 12.00 hores.

La xiqueta se’n va anar dimecres passat al cinema amb dos amics, va tornar i va sopar en el seu domicili i després li va dir a la seua mare que se n’anava a casa d’unes amigues. Aparentment es quedava a dormir a casa de les amigues però l’endemà no va anar al col·legi, per la qual cosa la mare va presentar el dijous a la vesprada la denúncia.

Huit detinguts a Gandia per venda de substàncies estupefaents