10.4 C
Gandia
Divendres, 1 març, 2024

Presentada la nova samarreta del club de voleibol Juan XXIII i Veles e Vents

Per fi i després de superar els molts impediments sorgits per la pandèmia per a aquest acte, l’equip del Veles e Vents va poder fer la presentació de la seua samarreta de joc per a la temporada 20-21.

Com és tradicional en els equips de voleibol del Grau de Gandia tant els del Joan XXIII com l’acabat de crear Veles e Vents) la samarreta de joc de cada temporada és presentada per la padrina de l’activitat, la jugadora professional de voleibol Paola Martínez Vela, en el pavelló de joc de l’equip en el qual milita aquesta temporada.

En aquesta ocasió l’acte s’ha endarrerit quasi 3 mesos a causa de la pandèmia, però per fi la directiva de l’equip del Grau va poder fer arribar a Paola la seua samarreta personalitzada.

Així doncs i de forma no presencial, l’acte de presentació es va realitzar en el pavelló “Gran Gaby” de Socuéllamos (Ciudad Real), on Paola està disputant els partits d’aquesta temporada de la lliga Iberdrola, amb el seu nou equip el Kiele Socuéllamos.

La nova samarreta dissenyada per Jovi Santacreu i realitzada a Alcoi per l’empresa TERMO ART, combina el gris fosc amb el roig marengo i les tires mostassa en els seus laterals. A més destaca per reflectir la unió que en aquest projecte realitzen els centres Velesl e Vents i Joan XXIII amb els escuts i nom de tots dos en la mateixa, i com no, compta també en la presència de les empreses privades patrocinadores com: DCHOTELES, RAULFISIOAPARTAMENTOSYPLAYAS.ES, DECORGANDIA, LOCATEC,SOLERTECH, APRENGLISH, GUILLEMESPORT o JPB MEDIADORS.

Finalment, en la samarreta destaquen detalls com: les banderes d’Espanya i la comunitat valenciana sobre el número posterior, l’escut de la copa Espanya aleví 2019; que commemora el tercer lloc de l’any passat que van obtindre aquestes jugadores en la competició nacional i en la part inferior posterior l’eslògan: ESFORÇ I LLUITA.

Ara només falta esperar la represa de la competició detinguda per  la situació de la pandèmia de la covid19 per a continuar lluint-la per tota la comunitat.

Articles relacionats