12.6 C
Gandia
Dijous, 1 desembre, 2022

Presentació del llibre “Un diabético al Dakar” Daniel Albero

 

  • El Campus de Gandia de la UPV acollirà la presentació del llibre “Un diabético al Dakar”
  • En l’acte, acompanyant a l’autor, Daniel Albero, intervindrà el director general de l’Esport de la Generalitat, Josep Miquel Moya.

Un xiquet com qualsevol altre al qual un dia, la seua vida fa un tomb, quan li diagnostiquen una diabetis tipus 1. Aquell xiquet mai ha deixat de somiar i, a través d’aquest relat, podem comprovar com “amb treball, esforç, molta obstinació i dedicació, tot es pot aconseguir. Només necessites tindre somnis i us assegure que els somnis es compleixen”.

Un llibre escrit amb el propòsit d’impulsar la missió del projecte “Un diabètic al Dakar” i que no és una altra que trencar les barreres que impedeixen a milions de diabètics a tot el món dur a terme una vida normal i motivar-los a realitzar activitats esportives, i impulsar i fomentar l’interés en la investigació de la diabetis.

Es tracta d’un llibre solidari on part dels beneficis obtinguts per la seua venda aniran destinats a ASPANION, Associació de Pares de Xiquets amb Càncer de la Comunitat Valenciana.

El Campus de Gandia de la UPV acollirà la presentació del llibre “Un diabético al Dakar”. La presentació es realitzarà el dijous que ve, 19 de novembre, a les 12.30 hores, a la sala de conferències 1-4 i comptarà amb un aforament limitat de 30 persones.

 En l’acte, acompanyant a l’autor, Daniel Albero, intervindrà el director general de l’Esport de la Generalitat, Josep Miquel Moya.

Articles relacionats