13 C
Gandia
Dimarts, 5 desembre, 2023

Presentació de Maria Ramón Pitarch com a nova Cambrera de la Germandat de l’Oració de Jesús en l’Hort

Dissabte passat la Germanor de l’Oració de Jesús en l’Hort va presentar en la seua seu social, davant prop d’un centenar de persones, a la qual serà la seua Cambrera per als pròxims dos exercicis.

Eixe honor ha recaigut en María Ramón Pitarch que reemplaça en aquest càrrec a Teresa Sapena Femenía que ho ha ostentat des de 2018 fins a l’exercici que ara s’ha deixat arrere.

Per part seua, Teresa Sapena va agrair a tota la Germandat l’honor que ha suposat per a ella ostentar aquest càrrec, a la seua família per estar al seu costat cada dia, i al Germà Major Paco Almiñana pel suport rebut.

A continuació, es va imposar la insígnia de Plata a María Ramón Pitarch, així com se li va fer lliurament d’un pergamí acreditatiu del seu nomenament.

Paco Almiñana va voler destacar l’excel·lència que ha demostrat Teresa Sapena a l’hora d’exercir les seues funcions, tant pel seu treball en la Germanor, així com a la seua família que han estat sempre disponibles.

La nova Cambrera, María Ramón, va voler dirigir les seues primeres paraules als presents allí reunits per a agrair a la Germandat a la qual pertany des de xiqueta que li hagen permés complir un somni amb el qual anhelava des de molt xicoteta. Així, també va voler manifestar que anava a donar el millor de si mateixa per a representar de la millor forma possible a la seua Germandat.

Un acte que va comptar amb la presència de l’Alcalde de Gandia, José Manuel Prieto, qui va dirigir unes paraules tant d’agraïment a Teresa Sapena pel treball realitzat durant estos anys, com va recalcar la importància de la Fe i la tradició familiar en la Setmana Santa de Gandia amb el nomenament  de Maria Ramon Pitarch en un càrrec que ja va ostentar la seua mare en 1999.

MARIA RAMON PITARCH ES PRESENTADA COMO NUEVA CAMARERA DE LA HERMANDAD DE LA ORACION DE JESUS EN EL HUERTO 1

A l’acte també va assistir el President de la Setmana Santa de Gandia, Emili Ripoll, la Padrina de la Setmana Santa de Gandia, Gloria Fernández Catalá, el regidor delegat de Setmana Santa, Miguel Ángel Picornell, i els regidors de l’Ajuntament de Gandia Liduvina Gil i Juan Carlos Moragues.

Articles relacionats