11.5 C
Gandia
Dimecres, 21 febrer, 2024

Presa de contacte dels ciclistes per a la pròxima temporada

Primera presa de contacte de la temporada amb els antics corredors de la Penya Ciclista Beniopa que ara participen en l’equip càntabre Batcho en categoria juvenil.

I com era habitual durant els últims anys, la capital de La Safor continua sent el punt de trobada per a eixir a entrenar durant tots els dissabtes de pretemporada.

En aquesta ocasió han tingut un convidat de luxe que va ser fet i fet antic corredor del Beniopa, estem parlant del professional de l’UAEJuan Ayuso, la gran promesa del ciclisme espanyol, que ha volgut estar a Gandia per a motivar-los de cara a la temporada.

L’equip Batcho dirigit per Rafa i Javier Ayuso és considerat com un dels tres millors de l’àmbit nacional i en l’estructura valenciana situada a la Vall d’Albaida està formada per Estanislao Calabuig, Alberto Requena, Diego Gutierrez, Anaven Gutiérrez i Rubén Mico.

En aquest primer entrenament ha estat l’aleví de Tavernes de la Valldigna Andreu Sansaloni per a comprovar el llarg camí que queda per a arribar almenys a juvenils.

Sens dubte el ciclista de Xavia, Juan Ayuso s’ha comportat com un vertader amfitrió i ha volgut transmetre les seues experiències i el més important no atabalar-se si les metes no s’aconsegueixen.

Quant al seu pare, Javier que ha sigut el seu entrenador fins a juvenils, el té clar que en època juvenil ja cal prendre-s’ho de debò, amb watios i una planificació molt bona en pretemporada. No pots fer ciclocròs i carretera, o fas una cosa o una altra però les dues coses és impossible.

Articles relacionats