14.2 C
Gandia
Dissabte, 2 desembre, 2023

“Prepara’t el Nadal” de Fira Mercat Gandia obrirà fins al diumenge

• Del 28 de novembre a l’1 de desembre, s’incorpora aquesta fira amb els elements necessaris per a decorar les festes nadalenques: peces de Betlem, arbres i flors, regals de Nadal, decoració de la llar… Amb tallers de manualitats per als més menuts.

• “Prepara’t el Nadal” també celebra el BLACK FRIDAY, amb ofertes i promocions.

El regidor delegat de Polítiques Econòmiques i Comerç, Ferran Martínez Mendoza, ha presentat aquest matí una nova edició de Fira Mercat Gandia. “Prepara’t el Nadal”, la sisena de les 10 fires temàtiques, estarà dedicada a tots els elements necessaris per a decorar les festes d’hivern. Es desenvoluparà del 28 de novembre a l’1 de desembre, al Mercat Municipal del Prado. Obrirà dijous de 19 a 21 h. Divendres i dissabte, de 10 a 14 h i de 17 a 21 h. Com a novetat, obrirà també diumenge, de 10 a 14 h.

• Munta’t el Betlem (pessebre, figures, detalls…), a càrrec de l’Associació Betlemista de Gandia.
• Arbres i flors (flors i plantes nadalenques, ornamentació, corones nadalenques…), amb les Floristeries Arco Iris i Toni.
• Regala a Nadal (artesania, adorns, regals, llepolies i dolços de Nadal), amb la Fundació Espurna, el Baul de Luca i el Talleret de Carolina.
• Decora la llar (detalls, flors de Nadal, decoració…), amb Carlos Barber Deco.

A més, s’hi ha programat manualitats per a xiquets, amb tallers de munta i pinta el teu Betlem, Pare Noel o les boles del teu arbre, etc.

“Prepara’t el Nadal” se suma també a la setmana del Black Friday amb ofertes i promocions per part dels expositors.

Articles relacionats