14.8 C
Gandia
Dissabte, 9 desembre, 2023

PP I CIUTADANS S’OPOSEN A LA MUNICIPALITZACIÓ DE LES ESCOLETES DE GANDIA

Els Grups Municipals del Partit Popular i Ciutadans a l’Ajuntament de Gandia han donat suport a la moció registrada pel sindicat majoritari en l’ensenyament privat i concertada Federació de Sindicats Independents d’Ensenyament (FSIE), en la que es demana que es mantinga l’actual sistema privat de gestió de les escoletes municipals per tal de no generar incertesa entre el personal. Ambdós grups tenen majoria i per tant si la proposta arriba al ple en forma de moció té totes les probabilitats de tirar endavant.

Tots dos grups s’han posicionat favorables al fet que la Junta de Portaveus incloga com a moció per al pròxim Ple Ordinari del dijous 5 de maig la proposta del sindicat FSIE en defensa de les treballadores dels Escoletes Infantils Municipals.

 

Per a l’edil de Ciutadans, Ciro Palmer, “entenem la inquietud que genera en les treballadores un possible canvi de model de gestió. No podem aprofundir en un perjudici per a les treballadores. Proposem defensar els seus llocs de treball i per tant, no canviar el model de gestió”.

Palmer ha apel·lat a la responsabilitat del Govern de Gandia “perquè evite generar un problema on no ho hi ha. El servei es presta amb cànons d’excel·lència i no hem de qüestionar el treball de les educadores i personal no docent”.

Per la seua banda, el portaveu popular, Vicent Soler, ha indicat que “el PP va engegar un model de gestió més eficient, amb millors serveis i que en escàs marge de temps ha aconseguit la satisfacció generalitzada dels pares i mares, gràcies a la encomiable labor de les educadores”.

Partit Popular i Ciutadans han sol·licitat al Govern de Gandia que adopten una posició “pactista” i s’adherisquen a la Moció ja registrada pel sindicat FSIE.

Articles relacionats