PP I CIUTADANS S’ALLUNYEN A GANDIA DESPRÉS DE LES EXIGÈNCIES DE CIRO PALMER

Les exigències de regeneració al PP per part del regidor de Ciutadans a Gandia, Ciro Palmer, no han sentat bé als popular, que han criticat la «manca de discurs» de Ciutadans i la «manca de respecte» cap als assumptes interns del PP. 

Al rerefons hi ha la possibilitat que es presente una moció de censura per part de C’s i PP després de la marxa d’Arturo Torró com a regidor. Ciro Palmer, no obstant, ha dit este dilluns que la possibilitat que prospere una moció de censura amb el PP per a desbancar al govern de PSOE i Més Gandia no depèn del seu partit sinó dels populars, que, al seu entendre, encara han de fer un gran exercici de regeneració a l’àmbit local. Palmer ha escampat una nota de misteri quan ha assenyalat que fins ara l’exalcalde del PP Arturo Torró encara no ha explicat la veritat al seu partit sobre els motius pels quals ara no segueix sent alcalde de Gandia.

Palmer ha mostrat este dillluns un document en el que qui fa nou anys era sotssecretari d’Organització del PPCV, Juan José Medina, ara presumptament implicat a l’Operació Taula, el va convidar a deixar el seu càrrec com a assessor del PP en la Diputació de València, segons Palmer, «per haver denunciat coses que no va veure clares en la forma de procedir del PP. 

El Partit Popular de Gandia, per la seua banda, ha exigit que cesse «l’atac i les ingerències de Ciutadans Gandia» en el dia a dia de la formació popular.

Els populars han tornat a exposar que el procés de regeneració i renovació segueix avant, sense atendre a les exigències de polítics aliens a les sigles del PP, «que marquen temps sense escometre processos de renovació en les seues pròpies formacions».

Els populars han tornat a recordar-li a Ciro Palmer que el seu deure és “treballar per Gandia. Si Ciro Palmer considera que ha de fer-ho juntament amb el govern de socialistes i independentistes, avant. Respectem la seua decisió, però no la compartim”.

Els populars es reafirmen que “no és una obsessió la moció de censura” i que estan preparats per a exercir el «digne paper d’oposició» el que resta de mandat. Encara que han advertit “que es deixen de jocs i llenguatges ambigus els dirigents de Ciutadans. Deuran algun dia dir sí o no, perquè el potser, si es demora molt, pot arribar tard per a Gandia i els gandians”.

Finalment, li sol·liciten a Ciutadans que primer reflexione sobre el seu paper i discurs i després eleve exigències als altres, exigint alhora «respecte a les sigles majoritàries del PP, que a Gandia estan netes, no així les del partit en el govern que sustenta, el PSOE».

Et Pot Interessar