18 C
Gandia
Dilluns, 29 maig, 2023

PP de Gandia creu que no és el moment i ni les formes de l’acomiadament de 85 sanitaris de l’Hospital Comarcal

• Els populars denuncien el moment i les formes amb les quals s’està produint aquesta allau d’acomiadaments a l’Hospital Comarcal.

• Reclamen a la Conselleria de Sanitat celeritat a l’hora d’obrir les 24 h del Centre de Salut del Grau de Gandia

El Partit Popular ha denunciat en el matí de hui la retallada que té previst la Conselleria de Sanitat a l’Hospital Comarcal Sant Francesc de Borja de Gandia i que es materialitzarà abans del 31 de maig.

En el cas del Departament de Salut de Gandia això es traduirà en l’acomiadament de 85 persones que van ser contractades com a reforç, un 27% de les 321 persones que van ser contractades en el seu moment.

Per als populars aquest no és el moment d’acomiadar ni tampoc són les formes, ja que molts d’ells han sigut acomiadats a través d’un Whatsapp en el qual se li agraeixen els serveis prestats.

Per al portaveu popular, Víctor Soler “cal ser miserable per a acomiadar mitjançant Whatsapp als professionals que han arriscat la seua vida per a salvar la de tots” al que ha afegit que “no s’entén que ara que en uns dies Gandia duplicarà la seua població amb l’arribada de nous turistes s’elimine a un 27% del personal de reforç al nostre hospital. A cas la Conselleria creu que la pandèmia ja ha finalitzat?”.

El Partit Popular de Gandia s’ha sumat així a la denúncia realitzada pel sindicat CSIF, així com pel Consell d’Infermeria de la Comunitat Valenciana (CECOVA).

Finalment, els populars ha denunciat que segueixen sense notícies sobre l’obertura 24 h del Centre de Salut del Grau i recorden que l’any passat no es va posar en marxa fins el passat el 15 de juliol.

“En l’últim FITUR el govern de Diana Morant ha venut que som una ciutat oberta durant tot l’any i que estem preparats per a rebre als turistes en qualsevol moment, però la realitat és que patim un govern submís davant una Conselleria de Sanitat que cada any retarda més l’obertura de les 24 h del Centre de Salut del Grau” ha finalitzat Soler.

Articles relacionats