20.4 C
Gandia
Diumenge, 19 maig, 2024

Potries tindrà la primera cercavila musical de tot el territori valencià 

– Potries demostra de nou el seu compromís amb la Cultura

– Potries retornarà la música als carrers en una de les primeres cercaviles que es celebraran a la Safor, on els músics presentaran les mesures de seguretat i protecció, tant de músics i instruments de la nova normalitat musical

Després de mesos d’inactivitat, i per la impossibilitat de tocar a l’aire lliure, la localitat de Potries es llança als carrers per a fer una de les primeres cercaviles en el territori valencià i que se celebrarà el dissabte 20 de juny, a partir de les 20 hores.

La primera cercavila de la nova normalitat serà una realitat gràcies als elements de seguretat i desinfecció que portaran tant músics com instruments i que seran una mostra per a totes les societats musicals i esdeveniments a l’aire lliure.

Un acte que serà una realitat gràcies a l’Associació Artísticomusical Sant Blai i a l’Ajuntament de Potries que organitzen aquest acte amb totes les garanties que ofereixen els elements de protecció utilitzats per a celebrar el Dia Internacional de la Música que se celebra aquest diumenge 21 de juny.

Com a mesura general s’ha marcat la corresponent distància de seguretat -mínim metre i mig- determinada per a evitar contagis i, a més, els instrumentistes de vent estrenen unes noves mascaretes per als seus instruments, que és la primera vegada que ixen al carrer.

Tots els elements de protecció tenen la seua garantia de qualitat i les certificacions corresponents gràcies als productes de l’empresa valenciana SANIMUSIC, experts des de fa més de 30 anys en desinfectants i en l’àmbit musical.

A més de les màscares citades, els músics de la Banda de Potries mostraran una mascareta amb tall transversal per als músics d’instruments de vent i pantalles de protecció per als percussionistes i el seu director, elements que ajuden a garantir la seguretat de les distàncies marcades.

Aquestes i altres mesures que estan apareixent en el mercat, com les mascaretes per a cantants, estan començant a ser la solució per als assajos, actuacions, cercaviles i concerts durant la desescalada.

Fotografia d’arxiu any 2017

Articles relacionats