21.6 C
Gandia
Diumenge, 19 maig, 2024

Potries recull el Premi Maria Moliner del Ministeri de Cultura dotat amb 10.000 €

Hui, l’alcalde de Potries ha recollit a Madrid el premi que el Ministeri de Cultura ha donat a la Biblioteca de Potries, pel projecte “Una Biblioteca creativa”, que ha aconseguit el premi especial Maria Moliner que sols reben 10 pobles cada any i està dotat en 10.000 €.

L’alcalde, Sergi Vidal, ha fet valdre “el treball de tants anys de foment de la cultura i la lectura a Potries, que ens ha portat a rebre este premi. Potries dedica un terç del seu pressupost municipal a l’àmbit cultural. Hem de seguir apostant per la nostra Biblioteca i fomentar la lectura en totes les edats com a eina de creixement i llibertat”.

Vidal també ha aprofitat l’acte per a mostrar preocupació perquè “no ens arriben bones vibracions de la Conselleria de Cultura de la Generalitat Valenciana. Els pobles menuts necessitem el màxim suport de les administracions generals, i si el nou govern valencià opta per retallar les subvencions destinades a fomentar la cultura i la lectura als pobles, necessitarem el suport del Ministeri”.

Articles relacionats