14.1 C
Gandia
Dimecres, 29 març, 2023

Potries presenta la guia il·lustrada de masculinitats igualitàries

– El divendres dia 10 de març, a les 20 hores, a la Casa de la Cultura de Potries, tindrà lloc la presentació de la Guia de masculinitats igualitàries.

– És un dels actes que s’han organitzat des de l’Ajuntament de Potries amb motiu del 8 de març, Dia de la Dona.

Es tracta d’una guia il·lustrada acompanyada d’una sèrie de propostes metodològiques per a treballar i promoure, especialment amb el jovent, un model de masculinitat igualitària, antisexista, no jeràrquica, no violenta, oberta i plural. Un model necessari per a avançar en la igualtat entre homes i dones.

La igualtat no ha de ser només una lluita de les dones, sinó de tots i totes, i per això la importància de facilitar a totes les persones que treballen en diferents àmbits amb joves i adolescents: docents, educadors i educadores socials, associacions, gabinets d’orientació o famílies, una eina que facilite la sensibilització i la reflexió per fer valdre els models de masculinitats igualitàries.

Des de la Regidoria d’igualtat i polítiques inclusives s’ha impulsat aquest treball que ha comptat amb la col·laboració de l’equip d’Equality Momentum, de l’il·lustrador Ferran Mascarell, i de la lingüista Glòria Banyuls.

La guia estarà disponible de forma gratuïta i es podrà descarregar des de la web de l’Ajuntament de Potries a partir del 8 de març de 2023.

Participaran en aquest acte de presentació la regidora d’Igualtat, l’il·lustrador i l’alumnat de tercer cicle de l’escola de Potries (un aulari del CRA. Mondúver-Safor), que parlarà del projecte Homes Cuidadors, que s’està duent a terme en aquest curs.

Articles relacionats