Potries celebra una cordà popular apta per a menors des de 10 anys

Potries celebra este dissabte 4 d’agost a les  22h un Sopar «CordàBurguer» al Carrer l’Ermita, amb hamburgueses veganes o de carn amb una beguda i postres per  8€. Cal reservar tiquet al telèfon  680 112 451 o via web www.cordapotries.org. La festa seguirà a les 23.30 amb balls de rogle i danses populars, i a les 01.00 a la Plaça del País Valencià hi haurà mostra de foc i cordà popular apta per a tot els públics, a partir de 10 anys, organitzat per l’Associació Amics de la Cordà de Potries.

Diumenge dia 5 hi ha previst a 21 h el Concert Presentació: Odissea, el viatge de ningú d’Elies Moxolí a la Plaça de l’Ajuntament. Odissea, el viatge de Ningú és una lliure recreació de l’Odissea d’Homer en forma de conte musical, literari i plàstic.

Amb la veu narradora d’Amàlia Garrigós, la música i la veu d’Elies Monxolí en les cançons i els collages de Pere Salinas, naveguem i fem el viatge iniciàtic d’Ulisses —que haurà d’aprendre a dir-se Ningú—a través de les seues aventures amb Polifem, Circe, a l’Hades, amb Calipso, Nausica, Penèlope…

Com diu Laura Borràs al pròleg, aquest llibre-CD és també un patchwork cultural, un homenatge amb referències a grans poetes de la Mediterrània com ara Dante, Ausiàs March, Kavafis o Salvador Espriu. Tot plegat, una hora de plaer majúscul, irresistible!

Dilluns dia 6 la jornada comença a les 9,15 h amb una crcavila i una missa a l’ermita a les 10 hores.  És la única missa que de forma anual es celebra al conegut ermitori potrier. En acabar, orxata, granissat i fartons per a totes i tots els assistents

A les 18,00 h es disputarà una partida de pilota al carrer Casa Clara.

Et Pot Interessar