23.4 C
Gandia
Dissabte, 24 setembre, 2022

Possibilitat reals de medalles del Triasport i CC La Valldigna al Campionat de la Comunitat Valenciana de Ciclisme

Tot preparat per a qué aquest diumenge, dia 30 de juny, a la platja castellonenca de Moncofar es dispute el campionat de la Comunitat Valenciana de ciclisme d’escoles on els equips del Triasport de Gandia i el CC la Valldigna de Tavernes seran els representants de la comarca de La Safor.

La gandiana Carla Bañuls en la categoria de principiants és la que més probabilitats té dels ciclistes de la comarca a aconseguir el preuat títol, encara que les gandianes Andrea Contero en promeses i Alejandra Puente en infantils també tenen opcions d’obtindre la preuada samarreta.

Altres ciclistes del Triasport que s’espera una bona actuació són Ausiàs Puente i Marc Iborra en alevins com Aitana Calabuig en la mateixa categoria i Andreu SansaloniÁlex Sánchez i Darío Humanez en promeses.

Quant a l’esquadra de la Vall, Xavi Mestre i Daniel Andrés en alevins tenen opcions de guanyar alguna cosa o pujar al podi mentre que Oriol Olaso en principiants ha de defensar el títol dels dos últims anys. Finalment, Vicent Grau en infantils intentarà pujar al podi. El circuit de Moncofar serà pels carrers principals de la platja amb una recta bastant llarga i en la qual els esprintadors seran els grans dominadors.

Articles relacionats