12.8 C
Gandia
Dimarts, 5 desembre, 2023

Polítiques Econòmiques enllesteix un pla de reactivació del comerç i l’hostaleria locals

• A més de les mesures pal·liatives que prepara el govern local a través del fòrum socioeconòmic de seguiment de la crisi, el regidor es reuneix amb els representants de les associacions comercials i hostaleres i esbossa les línies mestres d’un pla de reactivació del sector i que aniran presentant-se els pròxims dies.

• Ferran Martínez: «Estem treballant en un pla de reactivació econòmica fonamentat en 3 blocs: accelerar la formació per a la digitalització, oferir establiments segurs als consumidors i mesures re-activadores per tal de recuperar la normalitat desitjada com més prompte millor».

El regidor de Polítiques Econòmiques, Comerç, Indústria, Empresa, Ocupació i Innovació, Ferran Martínez Mendoza, juntament els tècnics del seu departament, es va reunir ahir a la vesprada, per vídeo-conferència, amb els representants de les associacions comercials i d’hostaleria (Destí Safor) de Gandia. A la trobada s’hi va informar, a manera d’esbós, de les mesures pal·liatives que prepara el govern local, amb la participació de l’oposició i els agents socials, dins el fòrum socioeconòmic de seguiment de la crisi. «Però, sobretot, els vam presentar les línies mestres d’un pla de reactivació econòmica específic per al sector fonamentat en 3 potes i que donarem a conéixer els pròxims dies amb mesures concretes. En primer lloc, accelerar la formació telemàtica per a la digitalització del comerç en el sentit ampli, incloent-hi també el sector hostaler».

El segon bloc en què treballa el departament són accions que tenen com a objectiu minimitzar la retracció del consumidor per por a la inseguretat. És a dir, «volem oferir establiments segurs, tant en el comerç com en l’hostaleria i aquesta pota desenvolupa tota una sèrie d’accions per a garantir aquesta seguretat. A més de la campanya de conscienciació a la ciutadania perquè conega les mesures de seguretat adoptades pel comerç i l’hostaleria».

Finalment, les propostes re-activadores per tal d’aportar els estímuls i els al·licients que fomenten la recuperació progressiva de la normalitat desitjada, com més prompte millor.

Articles relacionats