La Policia desmantella a Gandia dos punts de cultiu accelerat de marihuana i deté quatre persones

Agents de la Policia Nacional han detingut a Gandia a dues dones de 24 i 45 anys i dos homes de 54 i 58 anys, tots d’origen espanyol, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública en una operació en la qual han desmantellat dos punts negres de cultiu i venda de marihuana en tres domicilis de la localitat.
Els agents van realitzar tres registres on van intervenir 260 plantes de marihuana amb un pes d’uns 31 quilos en un dels punts i en l’altre van intervenir vuit plantes i 70 grams de cors de marihuana preparats per a la seua distribució i venda, segons ha informat la Prefectura en un comunicat.
Les recerques es van iniciar en tenir coneixement els policies que un domicili de Gandia podria estar utilitzant-se com a laboratori de cultiu accelerat de plantes de, pel que sembla, marihuana, que posteriorment es distribuirien en la ciutat o localitats pròximes.
Una vegada localitzades l’habitatges i als seus habitants, després d’establir diversos dispositius de vigilàncies, els agents van realitzar dues entrades i registres, on van localitzar un cultiu intens de marihuana. Els policies van detenir a un matrimoni en un dels domicilis i a una dona en l’altre, com a responsables del cultiu i van intervenir les 260 plantes de marihuana.
Continuant amb les perquisicions, els agents van localitzar un altre punt de cultiu i distribució de marihuana, on el seu habitant tenia un total de vuit plantes, així com 70 grams de cors de marihuana ja preparats per a la seua distribució i venda, per la qual cosa després de realitzar les comprovacions oportunes, va ser també detingut per un presumpte delicte contra la salut pública. Els detinguts, tres d’ells amb antecedents policials, han passat a disposició judicial.

Et Pot Interessar