5.8 C
Gandia
Dijous, 2 febrer, 2023

Cinc detinguts a Oliva per la venda de droga

Agents de la Policia Nacional han desmantellat un punt de venda de substàncies estupefaents a la menuda en un domicili d’Oliva  i han detingut a cinc persones com a presumptes autores d’un delicte contra la salut pública, segons ha informat aquest dilluns la Prefectura Superior de Policia en un comunicat.
Els detinguts són una dona i quatre homes, d’entre 18 i 31 anys i d’origen espanyol i francès. Les recerques que han portat a desmantellar aquest punt de venda de droga i a les cinc detencions es van iniciar després que la Policia Nacional tinguera coneixement que un home podria estar dedicant-se a la venda de droga a la menuda a Gandia.
Així, els agents van realitzar una entrada i registre en el citat domicili i van intervenir més d’un quilo de cors suposadament marihuana, 133 grams de haixix i 3,9 grams de pel que sembla cocaïna, així com 450 euros i una bàscula de precisió, ha indicat la Prefectura Superior.
Durant les recerques, la Policia Nacional va establir diversos dispositius de vigilància a través dels quals va observar que el sospitós pujava a un cotxe conduït per un altre home i que es desplaçaven a un domicili d’Oliva.
D’aquesta manera, van comprovar que una vegada en aquesta residència el sospitós accedia a l’interior i transcorreguts uns quinze minuts eixia precipitadament, mirant a un costat i a un altre, i que es posava les mans en les seues parts íntimes com subjectant alguna cosa, segons la Prefectura Superior.
Els agents van interceptar a aquest home quan estaven de nou en el cotxe i este els va indicar, en preguntar-li què ocultava en les seues parts íntimes, que eren dues plaques d’haixix, d’un pes d’uns 200 grams. Després de diverses comprovacions els policies van detenir a aquestes dues persones com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública i van intervenir la substància.
Així mateix, les recerques van portar a la Policia Nacional a esbrinar que en el citat domicili vivia un matrimoni. Després d’entrar en ell i realitzar un registre van detenir a més d’aquesta parella a un altre home que en eixe moment estava en la cuina i sostenia en la mà una placa d’haixix d’uns 100 grams i que es trobava al costat d’una bàscula de precisió.
Quatre dels detinguts, dos d’ells amb antecedents policials, han passat a disposició judicial, mentre que la dona va ser posada en llibertat després de ser sentida en declaració encara que amb l’obligació de comparèixer davant l’autoritat judicial quan siga requerida per a açò.

Articles relacionats