13.7 C
Gandia
Dijous, 22 febrer, 2024

La Policia desarticula a Gandia tres punts de venda de droga i deté set persones

Agents de la Policia Nacional han detingut a Gandia a set persones, tres dones i quatre homes, d’entre 27 i 51 anys, tots d’origen espanyol, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública. S’han desarticulat tres punts de venda de substància estupefaent, i realitzat tres registres en els quals s’ha intervingut 85 grams de, pel que sembla, cocaïna, més de 24 grams de, pel que sembla, heroïna, i 42 grams de, pel que sembla, marihuana, a més de 1.505 euros, tres bàscules de precisió i efectes relacionats amb la substancies estupefaents.
Les recerques es van iniciar en tenir coneixement els policies que en un domicili de Gandia es poguera estar venent substancies estupefaents, per la qual cosa els agents van establir diversos dispositius de vigilància. 

Durant les recerques, els agents van esbrinar que a més d’aquest domicili i a fi d’alternar els punts de venda es va localitzar un altre habitatge on es realitzava la mateixa activitat. Els investigadors van esbrinar que els sospitosos a més tenien un altre domicili també en la ciutat utilitzat com a lloc de magatzematge d’aquestes substàncies, evitant en aquesta realitzar vendes, portant xicotetes quantitats a les altres dues on acudien els compradors.
Els policies després d’esbrinar la identitat dels suposats venedors i del guardador de les substancies estupefaents van realitzar tres registres en domicilis i en els quals van intervenir:
• 85 grams de, pel que sembla, cocaïna
• 24,45 grams de, pel que sembla, heroïna
• 42 grams de, pel que sembla, marihuana
• 1.505 euros
• Tres bàscules de precisió
A més, tres garrafes d’aigua contenint líquid amb restes de substàncies estupefaents que els sospitosos van llançar en entrar els agent a l’interior d’una dels habitatges. 
Els agents van detenir a set persones com a presumptes autores d’un delicte contra la salut pública.
Els detinguts, quatre amb antecedents policials, han passat a disposició judicial, i els tres restants sense antecedents després de prestar declaració van ser posats en llibertat no sense abans ser advertits de l’obligació de comparèixer davant l’autoritat judicial quan siga requerit per a açò.

Articles relacionats