14.1 C
Gandia
Dimecres, 29 març, 2023

Podi per als dos equips del CA Safor Teika en el Campionat Autonòmic Absolut per Clubs en Pista Coberta

• Els xics van ser subcampions i les xiques van quedar terceres. La prova es va disputar dissabte en el pavelló Lluís Puig de València.

El Club d’Atletisme Safor Teika va ser subcampió amb els xics i va obtindre la tercera plaça amb les xiques en el Campionat Autonòmic Absolut per Equips en Pista Coberta celebrat dissabte passat al pavelló Lluís Puig de València. Es tracta d’una fita per al club, ja que mai no havien pujat al podi els dos equips alhora en aquesta mateixa competició.

Respecte dels xics, van quedar darrere del CA Playas de Castelló, que van ser primers, i per davant de l’Elx Decatlón, que van ser tercers. Pel que fa a les xiques, les campiones van ser les del CA Playas de Castelló i les subcampiones Juventud Atlética de Elche.

En les proves masculines va ser primer Raúl Bellón en alçada. Van quedar segons Borja Ortega (800 ml.), Sebastiano Gavasso (1.500 ml.), Iván Duarte (llargada), Rubén Mayor (pes) i l’equip de relleus 4×400, format per Louis DieumegardAdrián PañosAusias Roch i Remi Pichon.

Van ser tercers Alejandro Martínez (400 ml.), Pau González (perxa), i Carlos Fernández en triple salt. També van participar Remi Pichon (60 ml.), Marcus Mensah (200 ml.), Diego Lledó (3.000 ml.) i Daniel Aranda als 60 metres tanques.

En les proves femenines, van ser primeres Camilla Pagani (400 ml.), Pilar Vázquez (3.000 ml.) i l’equip de rellevistes 4×400, compost per Iris Soler, Nayade Luján, Iris Estruch i María Martínez. Va quedar segona Nayade Lujan (800 ml.) i va ser tercera Camila Rodríguez (60 ml.).

També participaren Camila Estrebou (60 ml.), Irene Naranjo (60 ml.), Iris Soler (60 ml.), Nayara Vila (60 ml. i alçada), María Martínez (200 ml.), Lucía Botija (1.500 ml.), Elena Martínez (60 mt.), Candela Dapia (perxa), Nikole Dos Santos (llargada), Laura Sanchis (triple salt) i Joana Escrivà en pes.

Articles relacionats