PODEM VOL INSERIR A LES TELEVISIONS I RÀDIOS LOCALS EN L’ORGANIGRAMA DE LA FUTURA RTVV

 

A més, després de les compareixences en la comissió parlamentària de RTVV, assegura que percep “capacitat d’aconseguir acords, potser no en el global de la llei, però sí en bona part dels principis bàsics de la llei” amb tots els grups, fins i tot amb C’s i PP, “els que més dubtes i més reserves tenien”.

En aquestes i altres qüestions, com la plantilla i en concret què ocorre amb els extreballadors de l’antiga RTVV, hi haurà “diferències de grau”, però “en allò bàsic es pot il·luminar una nova llei que tinga quasi el mateix consens ampli que va tenir la primera llei de 1982”.

En tot cas, ha defensat que “cal respectar els drets dels extreballadors” però eixe compromís cal compatibilitzar-lo amb tenir la televisió “que ens puguem permetre”. A més, ha posat l’accent que es tracta de tenir una televisió del segle XXI i hi haurà ocupacions en els quals l’experiència acumulada dels exempleats serà útil però uns altres seran “totalment nous” i en ells “un extreballador serà igual que qualsevol jove recentment llicenciat i s’haurà de presentar a un procés selectiu”.

Així, considera que “no es tracta tant de dir si és una llei de 700 (treballadors) amb 100 milions o de 400 amb 50”. “Primer definim els principis bàsics i després deixem que els professionals dissenyen el model empresarial; però anem pas a pas”, ha conclòs.

Et Pot Interessar