PODEM-OLIVA ACUSA A EUPV D’ASSETJAR AL SECRETARI DEL GRUP MUNICIPAL

El cercle de Podem-Oliva ha celebrat assemblea dissabte passat 16 de gener com a únic punt del dia «l’assetjament del nostre company Tomás Moreno en el seu lloc de treball com a secretari del regidor d’EUPV Oliva». En eixa assemblea es va decidir iniciar
converses amb EUPV Oliva «per a intentar el cessament de l’assetjament al nostre company» i donar mandat als representants de Podem Oliva, per a la possible substitució de l’actual pel següent candidat real, el següent reconegut en les llistes en les passades eleccions del 24 de maig de 2015, Patricia Soria.

D’altra banda, Podem nega que el secretari destituït s’haja negat a parlar amb EUPV, i assegura que hi ha una reunió concertada per correu electrònic el 20 de gener amb el secretari local d’EUPV Oliva, Carlos Ballester.

Podem acusa també a EUPV d’estar incomplint un dels punts del pacte referent al Compromís Êtic, en la mesura que asseugra que no està sent convocat a les darreres assemblees, entre elles la que es va decidir la substitució de Tomás Moreno com a secretari del grup. 

 

Et Pot Interessar