20.1 C
Gandia
Dilluns, 27 maig, 2024

Podem es presenta a Gandia com “l’única alternativa de canvi real”

Podem Gandia ha presentat aquest dilluns la seua candidatura a l’Ajuntament de Gandia, encapçalada per Ángel Martín, secretari local. La formació es defineix com “una alternativa de govern, una opció valenta, fidel als principis amb els quals va nàixer Podem i amb voluntat de canvi real”. El candidat ha defensat que la candidatura és “plural, de gent apoderada que sap que és necessari fer un pas avant perquè les coses canvien”. Aquesta serà la segona ocasió que Podem concorre a les eleccions locals en Gandia, on en 2015 es va quedar sense representació. 

L’elaboració de la llista s’ha fet sobre la base d’un procés de primàries, obert a tots els inscrits de Podem i votat per tots i totes en un procés democràtic, “perquè sense democràcia interna no es poden defensar valors de la nova política”.

La candidatura prové de “la maduresa adquirida pel Cercle Podem Gandia en tots aquests anys de treball. Un treball incansable en el qual s’han desenvolupat multitud d’iniciatives presentades per registre d’entrada a l’Ajuntament”.

Ángel Martín ha defensat que “Podem és l’única alternativa de canvi real a les polítiques de Gandia”, perquè “el contracte que se signa és amb la ciutadania, sense favors deguts ni deutes amb els bancs”. Segons el secretari general, “serà la ciutadania la que es cuide que no torne a haver-hi malbaratament, contractes a dit o empreses públiques fora del control de l’Ajuntament”.

L’alcaldable per Podem ha explicat que “moltes coses s’han fet malament”, com és el cas del Pla de Prevenció d’Incendis Forestals, ja que “des de temps d’Orengo fins hui ningú s’ha preocupat que el Pla es duguera a terme”.

Des de la formació morada s’explica que coincideixen i coincidiran en moltes de les propostes d’altres partits, però Martín recalca que “més important que el que dius, és el que fas”.

Finalment, Martín ha enviat un “alé d’esperança” de cara a les municipals: “Som la candidatura valenta que portarà les polítiques del canvi al nostre consistori, som els que no ens conformem, som els del ‘sí que es pot’”.

Articles relacionats