13.6 C
Gandia
Dimecres, 28 febrer, 2024

Piles a FITUR 2024 amb la proposta “Descobreix Piles”

– El municipi es presenta com a destinació turística a la Fira Internacional de Turisme

L’Ajuntament de Piles ja està present a la Fira Internacional de Turisme, que se celebra del 24 al 28 de gener a Madrid. El municipi ha presentat la proposta «Descobreix Piles» per a posicionar-se com a destinació turística familiar, de qualitat i de desconnexió. Un showcooking sobre els fesols fregits típics del poble (fesols de la peladilla), elaborat pel restaurant Gloriamar, serà el plat principal de la seua carta de presentació.

M. José Solbes, regidora de Turisme i Platges de Piles, expressa: “Creiem en els atractius que ofereix Piles i volem presentar-los al món. Aquesta fira és una oportunitat per fer créixer el turisme al nostre municipi, no sols per a atraure a població turista, sinó també a empreses que vulguen invertir en Piles”.

Baix el lema «Espectacular» de la marca València Turisme, Piles posa en escena la seua pròpia oferta turística a l’estand de la Diputació de València. Allí podran descobrir la seua platja i dunes, el seu patrimoni històric, la seua cultura festiva i esportiva i, fins i tot, tastar la seua gastronomia tan exquisida durant l’espectacle culinari.

El xef Jose Pascual Colomar serà l’encarregat del showcooking on es combinarà tradició i innovació en un plat típic del poble com són els fesols de la peladilla. L’activitat serà el dijous 25 a les 17 h a l’espai L’exquisit Mediterrani de la Generalitat Valenciana.

Cristina Fornet, alcaldessa de Piles, assevera: “És la primera vegada que l’Ajuntament acudeix a Fitur en molt de temps. Volem que Piles siga un destí no només turístic, sinó també comercial. Volem que siga un lloc que la gent conega per la riquesa de les nostres tradicions i costums, festes i el nostre excepcional indret, que és la platja vigilada per la nostra torre de guaita, monument bé d’interés cultural”.

Articles relacionats