Perico Sambeat, un dels millors saxofonistes europeus, actua dijous a Gandia

La Casa de Cultura Marqués de González de Quirós de Gandia acollirà este dijous 22 un nou concert del cicle Jazzdijous, que organitza el Departament de Cultura de l’Ajuntament de Gandia.

El concert estarà a càrrec del quartet que lidera Perico Sambeat, un dels saxofonistes més importants del jazz europeu actual.

Perico Sambeat s’ha guanyat a pols un enorme prestigi per la seva extraordinària carrera professional, tant dins com fora d’Espanya. Amb més d’una vintena de discos com a líder i més d’un centenar com a acompanyant, destaquen els seus treballs amb grans figures com Brad Mehldau, Kurt Rosenwinkel, Tete Montoliu, Michael Brecker, PatMetheny i un llarg etcètera. La seua prolífica carrera professional l’ha portat a participar en festivals i programacions arreu del món, i a gravar discos amb artistes de la talla d’Enrique Morente, Eddie Henderson, Miguel Poveda, Jerry Bergonzi, i Bruce Barthi Wallace Roney, entre d’altres.

El Perico Sambeat Quartet interpreta composicions originals, així com estàndards de jazz i de música de tradició llatina, arreglats per aquesta formació. La seua música, clarament arrelada en la tradició del jazz, conté així mateix influències de la música contemporània, la música africana o el flamenc. La formació compta amb alguns dels músics més grans de la seua generació, i ha romàs de forma estable durant els últims anys, el que garanteix una música rica i espontània, basada en la contínua interacció dels seus quatre components. A més del propi Perico Sambeat al saxo, el grup el completen Albert Sanz al piano, Miquel Alvarez al contrabaix i Stephen Keogh a la bateria.

El concert està previst per a les 8 de la vesprada al saló d’actes de la Casa de Cultura i les entrades poden adquirir-se en la pròpia Casa de Cultura al preu de 6 euros.

Et Pot Interessar