15.1 C
Gandia
Dimecres, 30 novembre, 2022

“Per un nou local” és la campanya posada en marxa per l’Associació de Parkinson Gandia

L’Associació Gandia Safor Parkinson ha posat en marxa la campanya “Por un nuevo local”, una iniciativa que pretén reivindicar, a través de les xarxes socials, la necessitat de l’entitat d’un nou local per tal d’atendre la demanda de les persones afectades per la malaltia.

El confinament ha agreujat els símptomes de Parkinson en moltes de les persones que actualment requereixen teràpies per millorar la seva qualitat de vida diària.

D’aquesta manera, l’associació farà públic tot un seguit de dissenys en les pròximes setmanes sol·licitant l’ajuda de les Administracions Públiques per obtenir un nou local que facilite el desenvolupament de teràpies grupals, així com individuals.

De moment, tenim 256 persones associades. I encara que no hi ha estadístiques reals sobre el nombre d’afectats al territori, segons les últimes dades facilitades per l’Hospital Francesc de Borja de Gandia, el nombre de persones diagnosticades a la comarca en 2019 va ascendir a 935.

L’augment de les persones associades ha fet que les instal·lacions actuals e queden menudes i, per tant, no es puguen incrementar els serveis que ofereix l’associació.

L’Associació De Parkinson de Gandia Safor necessita la col·laboració i l’ajuda de les administracions locals, els ajuntaments de la comarca, així com la Mancomunitat de Municipis de la Safor per a aconseguir un nou local de base pública per a poder fer el canvi de local.

Des de l’entitat, seguirem centrant els nostres esforços #PorUnNuevoLocal

Des de l’entitat, seguirem centrant la nostra #PorUnNuevoLocal.

Articles relacionats