11.6 C
Gandia
Dimecres, 6 desembre, 2023

Per Halloween torna el túnel del terror del Consell dels Joves de Gandia

• A propòsit del 10 aniversari de la seua creació, el Consell del Joves de Gandia, en col·laboració amb el departament de Joventut, reprén l’exitosa activitat, aturada des de la pandèmia. Enguany ambientada en un «Circ de l’Alqueria».

• És gratuïta i es pot visitar a l’Alqueria Laborde el divendres 27 i el dissabte 28 de 18:00 h a 00:00 h, i diumenge 29 de 18:00 h a 22:00 h.

La regidora de Joventut, Inma Rodríguez, acompanyada de la representant del Consell dels Joves de Gandia, Sara Gil, i del coordinador de l’acte, José Moratal, han anunciat aquest matí el retorn de l’exitós túnel del terror als actes de celebració de Halloween del CJG. Enguany, ambientant en un circ, «el Circ de l’Alqueria».

«Com bé sabem aquest túnel del terror és un esdeveniment que ha tingut molt d’èxit any rere any i que els joves esperen amb molt d’entusiasme. Tots sabem que Halloween és molt especial per a una gran part de la població, però sobretot per als i les joves que tenen l’oportunitat de gaudir d’una activitat diferent per ocupar el seu temps lliure d’una manera saludable, i a conéixer gent de la seua mateixa edat. També aquesta activitat es presenta com una gran oportunitat de mostrar l’espai de la seu del Consell dels Joves i continuar apropant la joventut als diferents indrets de la ciutat que tenen un gran interés per a ells», ha destacat la regidora.

A més, enguany és molt especial, perquè l’activitat estrella del CJG retorna després d’uns anys d’aturada a conseqüència de les normes de seguretat per la Covid. «També estem d’aniversari; fem 10 anys del primer Halloween que vam muntar a la seu, i va ser un èxit. Us esperem amb aquesta edició, per gaudir tots junts d’un túnel ambientat amb un circ terrorífic», ha explicat Gil.
A pesar que Halloween celebra ‘la nit dels morts’, «volem reivindicar que el Consell dels Joves de Gandia està molt viu», ha ressaltat l’organitzador del «Circ de l’Alqueria».

Cal recordar que és una activitat completament gratuïta, que tindrà lloc a l’Alqueria Laborde, seu del CJG. Els horaris seran el divendres 27 i dissabte 28 de 18:00 h a 00:00 h, i diumenge 29 de 18:00 h a 22:00 h.

Articles relacionats