15.3 C
Gandia
Dissabte, 10 desembre, 2022

Pel Teu Somriure impulsa el projecte de la Sala de Pediatria de Palma de Gandia

– PEL TEU SOMRIURE és la culminació d’una idea que va sorgir el desembre de 2019, després de la mort de l’Alcaldessa Inma Escrivà.

Un grup d’amigues i amics vam organitzar un Mercat solidari com a forma de donar continuïtat a la tasca solidària iniciada per Inma a l’Ajuntament i interrompuda bruscament pel trist esdeveniment de la seua mort.

Donar continuïtat al projecte d’Inma i honrar la seua memòria són el motor de la nostra associació, a això hem afegit grans dosis d’il·lusió, moltes ganes de treballar en projectes solidaris i molta imaginació.

El novembre de 2020 es va legalitzar PEL TEU SOMRIURE com a associació benèfica i cultural i ens vam posar a preparar ràpidament la campanya de Nadal. Amb el temps just i amb la situació patida per la Covid, poques activitats vam poder posar en marxa, així que l’activitat es va centrar en la venda de plantes nadalenques i rifes de llibres.

Ara ja s’han definit els projectes i activitats que es realitzaran al llarg de 2021. El projecte principal serà la remodelació, decoració i equipament complet, de la Sala de Pediatria.

Aquest projecte es dividideix en 3 Fases.

PROJECTE SALA DE PEDIATRIA PALMA DE GANDIA

FASE 1.- Compra d’instrumental.

FASE 2.- Decoració de la sala que inclou: pintura de parets amb motius infantils, vinils i racó de jocs per a fer més agradable l’espera dels xiquets.

FASE 3.- Compra de mobiliari infantil per a la sala d’espera.

Amb el lliurament fet el dia 12 de febrer de 2021 de l’instrumental, ja s’ha finalitzat la Fase 1. L’instrumental entregat és el següent:

-Tensiòmetre de braç digital OMRON M2 BASIC

-Pulsioxímetre per a ús pediàtric.

-Dos Braçalets de pressió arterial un de neonats i altre de xiquet.

-Dos tensiòmetres d’avantbraç OMROM RS1.

Buzzy-Mini.

-Organitzador de butxaca per a Pediatra i Infermera.

-Casaques per a Pediatra i Infermera.

-Pantalons per a Pediatra i Infermera.

-Esclops per a Pediatra i Infermera.

La Fase 2 que consenteix en la pintura de parets amb motius infantils, vinils i racó de jocs per a fer més agradable l’espera dels xiquets, no ha sigut possible perquè l’Alcaldessa de Palma de Gandia s’hi ha copromes que d’aquesta tasca s’ocuparà l’Ajuntament, així doncs, des de l’associació Pel Teu Somriure estan a l’espera que es faça aquesta remodelació per a iniciar la Fase 3 de compra de mobiliari infantil per a la sala d’espera.

La fotografia no correspon al projecte

Articles relacionats