12.8 C
Gandia
Dimarts, 5 desembre, 2023

Pau Marti guanya la Copa d’Espanya de Ciclocròs

 • HotelTres Anclas-Moll Autos equip oficial per a la Copa d’Espanya

  L’Hotel Tres Anclas – Moll Autos ja és equip oficial de Copa Espanya 2020 i per a això el nostre director Xesco Castello s’ha reforçat amb dos últims fitxatges: el primer serà Jordi Gandia, un ciclista jove (19 anys), natural d’Ontinyent; i el segon és, Cristian Cuervo, procedent de l’equip continental Coldeportes Zenú, nascut a Colòmbia, amb molta experiència i especialista a l’hora d’escalar ports.

  De cara a la segona part de la temporada, després de la Copa d’Espanya, l’equip tindrà diverses voltes sub23, i per a això Xesco Castello buscara reforçar el bloc amb algun altre ciclista sub23.

  Aquest cap de setmana, en el velòdrom de Dues Germanes (Sevilla), en l’obertura de la Copa d’Espanya Pista 2020, Josue Gomez (Ibi) de la P.C. Beniopa va aconseguir la medalla de plata en la prova de Madison, fent parella amb Oscar Pelegri. La següent prova de la Copa d’Espanya tindrà lloc a les illes balears, el 18 i 19 de Gener.

  Equip Cadet:

  Ahir Pau Martí corredor en carretera de l’EsetULB-MS de la P.C. Beniopa, va quedar primer a la classificació general de la Copa d’Espanya de ciclocròs. Les seues pròximes cites seran els campionats de València i els d’Espanya.

Articles relacionats