23.2 C
Gandia
Dijous, 30 novembre, 2023

Pascual i Amador en la fase final del Gran Premi de Billar d’Espanya de Mijas-Costa del Sol

– Jose Luis Pascual es consolida entre el TOP 16 del rànquing nacional i rep menció especial a la Gala de l’Esport de Gandia per la seua trajectòria esportiva.

La setmana passada des del dilluns i fins al diumenge es va disputar el Gran Premi d’Espanya de Mijas -Costa, un total de 134 billaristes de tota la geografia espanyola, que es disputaven els punts del rànquing nacional.

El Chef Amadeo Gandia, va ser present amb la participació de 4 jugadors: els gandians Jose Ramón Fuster, Ausiàs Fuster, Cándido Amador i el de Vilallonga Jose Luis Pascual, en un torneig, com és habitual en el billar, que es disputa al ko directe (la derrota t’exclou del torneig).

Èxit dels jugadors locals, perquè 2 dels jugadors del club gandià es van classificar per a disputar la Fase Final (Setzens): Cándido Amador i Jose Luis Pascual.

José Luis Pascual, encara que minvat per una lesió en el seu muscle, va estar a l’altura, classificant-se per als huitens, on va perdre davant el balear, amb arrels gandianes, Carlos Crespo. No obstant això, el de Vilallonga, va fer una mitjana d’1,233 que ho va situar en el 12é lloc d’aquest Gran Premi, que li val per a consolidar estar entre el top 16 nacional, després d’aquest resultat està situat en el lloc 13é del rànquing Nacional de billar, entre els millors.

20211127 pascual gala 43 2

A més Jose Luis Pascual va ser guardonat, dissabte passat, amb menció especial per la seua trajectòria esportiva en la 43 Gala de l’Esport de Gandia, fent un desplaçament de més de 600 quilòmetres, a contrarellotge, per a assistir a la Gal·la gandiana.

Respecte als altres gandians indicar:

• Cándido Amador ha realitzat un campionat extraordinari perquè va començar a jugar el dilluns i termina ficant-se en la Fase Final (Setzens) amb 6 partits disputats amb una molt bona mitjana general de 0’846 i una sèrie major de caramboles. Sens dubte “Candi” està competint entre els millors amb un campionat sensacional.

• Menys sort van tindre Ausiàs Fuster: 38é del torneig, 36é en el rànquing i fent una mitjana de 0,766 i Jose Ramón Fuster: 61é del torneig i 51 rànquings.

Pròxima parada del Chef Amadeo Gandia Billar l’OPEN 200 DEL BETIS FLORIDA d’Alacant, open de rànquing autonòmic, on hi haurà participació gandiana segura.

Articles relacionats