13.7 C
Gandia
Dijous, 22 febrer, 2024

El Pare Nadal es deixa vore per tots els barris de Gandia

El Pare Nadal es deixarà vore en tots els barris de Gandia entre divendres, 22 de desembre, i diumenge 24. El recorregut el va iniciar este divendres al barri de Roís de Corella, on  a les 17 h va començar una cercavila de l’Arbre Dansarí, de l’Elf i el Pare Nadal amb la batucada Kum Kum Tra i tots els xiquets i xiquetes disfressats  amb la temática nadalenca. A les 17.15 h, hi havia jocs, unflables i tallers de targetes de bons desitjos per a decorar l’Arbre Dansarí, arbres amb paper reciclat, ninots de fang, actuacions de Funky-Hip Hop, coreografia del grup de ball del Centre Esportiu de Roís de Corella i contaconte participatiu, a més de berenar per als xiquets i les xiquetes.

A la zona de Corea també hi va haver cavalcada del Pare Nadal pel barri amb eixida des del carrer Tossal, on es va repartir un berenar amb xocolata per als xiquets i les xiquetes, seguint per Magistrat Català fins al Centre Social.

Este dissabte 23 a l’avinguda República Argentina a les 19:00 h es va iniciar la ja tradicional Cavalcada del Pare Ndal organitzada per la Junta de Districte de Plaça El·líptica i República Argentina i les diferents entitats del barri. En la cavalcada també hi han participat les associacions Alma de Acero, Vespa Safor i Espurna. El recorregut s’inicià al principi de l’Avinguda República Argentina (entrada de València)  fins a la Plaça de Crist Rei. Des d’allí va tornar fins la Plaça El·líptica on el Pare Noel ha lliurat els regals i ha escoltat els dessitjos dels xiquets i les xiquetes. Com és habitual, en el transcurs de la cavalcada s’arreplegaren productes per a projectes solidaris que seran entregats a l’associació Alma de Acero.

Diumenge, 24 de desembre a Marxuquera, a les 18.30 h, s’ha celebrat la cavalcada del Pare Nadal per l’Ermita, on es van donar tots els regals als xiquets i xiquetes que hagen escrit la carta, i a Benipeixcar a les 19.30 h, hi va haer una passejada del Pare Nadal pels carrers del barri. 

 

Articles relacionats