21.1 C
Gandia
Dimecres, 27 setembre, 2023

Palaudiovisual Cine Pot d’estiu torna amb 9 pel·lícules

· Del 5 de juliol al 30 d’agost, el pati d’Armes del Palau Ducal dels Borja acollirà la projecció de 9 films en versió original subtitulada. Tots els dimecres a les 22 hores

· Les entrades (cadira 3 € i hamaca 5 €) eixiran a la venda l’1 de juliol a instanticket.es, la Casa de Cultura o a l’entrada del Palau Ducal 30 minuts abans de cada projecció

 La regidora delegada de Cultura, Balbina Sendra, acompanyada del tècnic i programador del departament de Cultura, Joan Fuster, ha presentat aquest matí la programació del Cine Pot d’estiu, en el marc del Palaudiovisual 2023. Així, del 5 de juliol al 30 d’agost, el pati d’Armes del Palau Ducal dels Borja acollirà la projecció de 9 films en versió original subtitulada. Tots els dimecres a les 22 hores.

“És una de les activitats més reclamades del calendari del Palau Ducal i fa molts anys que estem duent-la a terme. És una alegria per a la regidoria de Cultura poder continuar presentant-ho. Seran pel·lícules de qualitat, fora dels circuits comercials i en versió original”, ha expressat la regidora.

Per la seua part, Fuster ha afegit: “És un projecte molt il·lusionant que fem al pati d’Armes del Palau Ducal des de fa anys i el fet de posar cadires i hamaques resulta exitós quant al públic assistent. Tindrem pel·lícules franceses, com altres vegades, però també d’Iran i Palestina”.

Concretament, els títols de les pel·lícules són: “Red Rocket” (5 de juliol); “La brigada de la cocina“(12); “Todo el mundo odia a Johan” (19); “La ley de Teherán” (26); “La traición de Huda” (2 d’agost); “Increíble pero cierto” (9); “El inocente” (16); “Conspiración en El Cairo” (23) i “Mi crimen” (30).

Les entrades (cadira 3 € i hamaca 5 €) eixiran a la venda l’1 de juliol a instanticket.es, la Casa de Cultura o a l’entrada del Palau Ducal 30 minuts abans de cada projecció.

Articles relacionats