El Palau Ducal repeteix els sopars medievals en la Fira de Gandia

El Palau Ducal de Gandia ha anunciat la seua programació per a la pròxima Fira i Festes 2017, que inclou els Sopars Medievals, una ocasió per a passar una vetlada especial en l’edifici més emblemàtic de la ciutat.
Gràcies a l’èxit de les edicions anteriors, el Palau ha decidit continuar amb la iniciativa, i ha programat dos sopars per tal d’acollir així a un major nombre de públic que podrà triar el dia que més li convinga adaptant-se a la variada programació que ofereix la ciutat durant aquestes jornades festives. Els dies triats per a enguany són el dissabte 30 de setembre i el diumenge 1 d’octubre a partir de les 21:30 hores.
El menjar serà a càrrec de l’empresa de restauració i catering Sabors Casolans, que ha dissenyat un menú específic per a l’ocasió, consistent en quatre entrants, plat principal a triar entre dues opcions, postres, cafè i beguda, a més d’un menú infantil per als més xicotets. 
La vetlada estarà amenitzada amb la música en directe del grup Al-Ibi, traslladant als comensals l’Edat mitjana més morisca.
El preu del sopar és de 30 euros per persona (16 en el cas del menú infantil) i les entrades podran adquirir-se en la recepció del Palau Ducal dels Borja de Gandia des del dia 18 de setembre fins al dia 28 de setembre dins del seu horari d’obertura habitual (dilluns a dissabte de 10 a 13:30 – 16 a 19.30 // diumenge de 10 a 13:30).

Et Pot Interessar