Pablo López obri este dissabte el cicle de concerts d’Escena Gandia

Pablo López obri este dissabte 21 de juliol els concerts del cicle Escena Gandia amb la seua gira ‘Santa Llibertat’. ‘Camí, foc i llibertat‘, és el nom del seu nou àlbum, amb el qual «he regirat tot, la meua vida, les meues històries, fins i tot, la meua casa», és el més íntim i emocional de la seua trajectòria, suposa un abans i un després en la seua carrera.

El festival va arrancar este divendres 20 amb una festa de presentació i l’actuació del dj Pascal Renolt, una vetlada a la zona Villag gratuïta però a la que per control d’aforament s’havia d’accedir amb unes invitacions que es van esgotar.

Diumenge és el torn de Raphael, amb la gira ‘Loco por cantar’, amb noves cançons i tots els èxits de sempre per a un públic que ha deixat constància de la seua fidelitat amb el ritme de venda d’entrades. Arriba a Gandia amb un espectacle on els temes del seu àlbum Infinitos Bailes, compostos pels artistes més destacats de la indústria, són l’eix d’un xou totalment renovat en el qual Raphael es bolca per complet corresponent a la fidelitat del seu públic.

Divendres 27 de juliol Escena Gandia té un detall amb el públic familiar amb la gent de CantaJuego, i el seu nou espectacle ‘Jo tinc dret a jugar‘, la nova proposta d’aquest reeixit grup que porta més de 10 anys girant ininterrompudament per Espanya.

Dissabte 28 de juliol pujarà a l’escenari del port de Gandia Loquillo, després d’una gira que ha recorregut tota Espanya esgotant entrades en recintes com la Plaça de Bous de las Ventas i el WiZink Center de Madrid. Referència essencial del rock espanyol, amb un cançoner indestructible al pas del temps és capaç convocar en els seus concerts a un públic intergeneracional.

Per al 29 de juliol Escena Gandia ha programat l’espectacle Noventeros per als amants de la música dels 90, per a recordar aquells anys en un xou únic amb artistes convidats de l’època i amb una posada en escena espectacular que no deixarà indiferent a ningú.

Et Pot Interessar