PABLO IGLESIAS REBUTJA LA PROPOSTA D’ACORD DEL PSOE

«Això no és seriós», ha sentenciat el líder de Podemos en un missatge en Twitter, confirmant d’esta manera que Podemos mantindrà el seu ‘no’ en el debat d’investidura que comença este dimarts, en mantindre’s el pacte entre socialistes i Ciutadans.

En esta mateixa línia, el secretari d’Economia de Podemos, Nacho Álvarez, ha explicat en declaracions als mitjans al Congrés, després de llegir el document, que és «decebedor», perquè en ell el PSOE només «triadissa aquells aspectes del pacte signat amb Ciutadans que considera que són més pròxims» a les propostes del partit morat. «El document no aporta res nou», ha criticat.

Així, ha insistit que, malgrat el nou document, Podemos no donarà suport «ni per activa ni per passiva» esta setmana que isca endavant la investidura del candidat socialista, doncs el programa de govern que pretén portar a terme, amb el beneplàcit de Ciudadanos, «manté les principals reformes del govern de Mariano Rajoy», amb aspectes «molt lesius». «Sobre la base d’estos aspectes no va a haver acord», ha aprofundit.

Et Pot Interessar