PABLO IGLESIAS PLANTEJA “NOVES CESSIONS” A PEDRO SÁNCHEZ

“Presentarem un document de cessions que fem, perquè en política cal cedir. A més de les que hem fet, hui anem a proposar més”, ha assegurat en declaracions als mitjans al Congrés el líder del Podem, que ja va renunciar a demanar la Vicepresidència d’este govern de coalició que aspiren formar, condició que representava una de les principals línies roges de la formació morada.

Sobre qüestions programàtiques, el partit ja ha admès que estava disposat a cedir rebaixant l’abast de les seues mesures en matèria de reforma fiscal, compliment del dèficit, despesa pública i reforma laboral. Ara, el líder ‘morat’ ha anunciat que estan disposats a anar més enllà per a convèncer al PSOE que accepte negociar la seua proposta d’un govern de coalició, i a Ciutadans que permeta esta opció, amb la seua abstenció o el seu vot afirmatiu.

Així i tot, ha assegurat que sí creu que el seu partit i el d’Albert Rivera poden posar-se d’acord en altres qüestions, sobretot en matèria de regeneració democràtica i reforma de la llei electoral. “En este marc pot haver acords, no per a governar junts però sí per a arribar a acords”, ha reafirmat.

Et Pot Interessar