31 C
Gandia
Diumenge, 7 agost, 2022

Originalitat i Monumentalitat l’aposta de la Vilanova per a les Falles 2020

La Falla Vilanova va presentar el passat dissabte a la nit, amb el casal de gom a gom, els esbossos dels seus monuments de 2020. Així l’actual guanyadora de la secció especial gandiana, en una nova aposta per la monumentalitat presentava uns projectes amb el lema “ENFILATS” per a la falla gran i “A PER LA PORRA!” per la infantil.

José Sanchis, artista de la falla gran explicava el contingut de la falla, on les diferents escenes que penjaven amb fils des del cadafal a manera de titelles que representaran els diferents personatges de la vida pública gandiana, en un any de canvis en el polític. Ximo Martí serà l’encarregat amb el seu àcid humor escriure l’explicació de la falla al llibret.

El contingut de la falla infantil el va presentar Jesús Moragues, autor de l’explicació, a causa de l’absència per malaltia de Sergio Gómez, el seu artista. Sergio farà de nou una aposta local, amb un projecte personalitzat per a la Vilanova. Així la falla tindrà 2 parts, per una part un peculiar personatge haurà furtat “la porra” i el tio de la porra la buscarà per diferents llocs de la ciutat. A més, els menuts i les menudes tindran el repte de trobar-la pel monument.

Articles relacionats