15 C
Gandia
Diumenge, 3 desembre, 2023

Onze establiments hostalers prenen part en la nova edició de la Ruta de les Tapes d’Oliva

Gastroliva, en col·laboració amb Oliva Turisme, inicia aquest divendres 29 de març la VIII edició de la Ruta de les Tapes en onze establiments de la ciutat, una iniciativa que posa en valor la gastronomia local i serveix d’al·licient al sector hostaler i turístic d’Oliva.
La presentació ha comptat amb l’assistència del president de Gastroliva, Paco Oltra; el vicepresident, Santiago García; Patricia Agut Quirós, de CAQ, i Mireia Morera, regidora de Turisme de l’Ajuntament d’Oliva.
Aquesta VIIII edició de la Ruta de les Tapes compta amb la participació d’onze locals: El Leñador, Super 7, Puerta del Sol, Paco Soqueta, L´Envic, Cafeto, Matías, El Cordobés, Olímpic, La Duna i Nou Oficina, en els quals cada divendres es podrà degustar, a banda de les típiques tapes, dues creacions gurmet realitzades especialment per a l’ocasió.
Galta de vedella al vi negre sobre llit de creïlles a l’estil pobre, figatell de sèpia sobre llit de verdures de temporada en tempura, o llomello de bacallà, angules i ou de guatla sobre melmelada d’esgarradet són algunes de les propostes exclusives que es podran degustar amb una cervesa Cruzcampo Especial per tres euros.
Totes les propostes gastronòmiques de cada local estan recollides en un catàleg de butxaca que compta amb una àmplia informació, com la proposta de cada local amb imatges de cada tapa gurmet i la seua descripció, així com la ubicació dels locals participants i que, a més, estan disponibles en les webs de Gastroliva i Oliva Turisme i en la Tourist Info.
Paco Oltra, president de Gastroliva, ha agraït als locals la seua participació en la Ruta de Tapes, i ha destacat la bona representació dels professionals de la ciutat i la seua implicació en aquest tipus d’iniciatives.
Mireia Morera, regidora de Turisme de l’Ajuntament d’Oliva, ha remarcat la seua satisfacció per poder promocionar la gastronomia local “donant suport de manera molt activa aquesta ruta de tapes i donant visibilitat a aquesta proposta en mitjans de comunicació i xarxes”. Per a finalitzar, Morera ha assenyalat que “des de la regidoria de Turisme es treballa sempre per a posar en valor la cuina i els plats típics de la nostra ciutat com a pilar fonamental d’Oliva com a destinació turística gastronòmica amb una cuina autèntica, tradicional i innovadora”.
La Ruta de les Tapes està promocionada per Cruzcampo a través de la Comercial Agut Quirós d’Oliva.

Articles relacionats