28.8 C
Gandia
Dissabte, 30 setembre, 2023

On està Òscar Morant? el secretari de la JLF de Gandia

 

Des que Òscar Morant va formar part de la llista del PSPV de Gandia de les passades eleccions, va començar un “rum-rum”, d’en quina data presentaria la dimissió del seu càrrec per agafar les responsabilitats d’estar compromés amb els socialistes de Gandia.

Abans ja es va fer efectiva la dimissió d’Elena Moncho, membre de l’executiva de la JLF, motivada per formar part, també, de la llista electoral municipal de Gandia del PSPV-PSOE.

Però en el cas d’Òscar Morant, que no ha aconseguit ser edil de l’ajuntament de Gandia, però de facto, ja no apareix en cap assemblea, ni acte de la JLF, ni signa cap document des del darrer dia 6 de juny de 2023, fet que implicaria que possiblement ja hauria presentat la seua dimissió, de la que el president Telmo Gadea no ha informat a la resta de membres de la FDF de Gandia.

Circulars JLF de Gandia FDF

La “rumologia” és que Òscar Morant ocuparà una direcció general a l’ajuntament de Gandia, pel que faria algun temps que ja no està desenvolupant el seu càrrec de secretari de la FDF.

Si es confirma aquesta presumpta falta de transparència informativa, per part de Telmo Gadea, el seu treball al capdavant de la FDF ja no seria tan sols deficitari per no saber d’economia ni dret, com va dir en la assemblea del 30 de maig, sinó també per la falta de transparència, una qualitat que hauria de ser innata en el seu càrrec sense tindre’s que llicenciar en cap carrera universitària.

Articles relacionats