16.2 C
Gandia
Dimarts, 21 maig, 2024

Oliva Turisme torna a la Fira de Cocentaina

• Enguany se celebra l’edició 675; començarà demà i es prolongarà fins al dilluns dia 1 de novembre.

• Exposarem la nostra oferta com a destinació turística natural, sostenible i de qualitat, en l’esdeveniment més gran de la Comunitat Valenciana.

L’oferta turística d’Oliva com a destinació sostenible, natural i de qualitat, al costat de les seues tradicions, cultura, història i gastronomia estaran presents en la 675 Fira de Tots Sants de Cocentaina, la més gran de tota la Comunitat Valenciana, i que enguany torna al carrer, a ser presencial.

Un esdeveniment multisectorial que disposarà de diferents espais, com ara de Turisme, de Medi Ambient, d’Esports, de Disseny i de moda, de Cavalls, d’Innovació, de Tecnologia, d’Exteriors i de Llar. A més també tindrà un Mercat Medieval, Soc Àrab i el Porrat Valencià. I del 5 al 7 de novembre s’exposaran productes de gran format com Maquinària agrícola, Automoció i Maquinària industrial.

Una fira, declarada d’interés turístic internacional, en la qual conviuen en harmonia la promoció turística, producció agroalimentària, gastronomia, alimentació, artesania, a més d’altres atractius musicals i d’oci per a tots els públics.

L’assistència a fires de rellevància és una de les accions de promoció més importants d’Oliva Turisme en el seu objectiu, a través d’aquests aparadors, d’impulsar el seu potencial i aportació qualitativa com a destinació única en el seu entorn.

Articles relacionats