14.7 C
Gandia
Dilluns, 4 desembre, 2023

Oliva tria democràticament la programació de “Cinema als Barris”

– Les associacions de veïnes i veïns d’Oliva trien les pel·lícules que es projectaran en el Cinema als Barris d’aquest estiu

– Els veïns de Sant Francesc, de Sant Roc, del Pinet, del Raval, del sector 15 gaudiran de pel·lícules per a tots els públics que s’emetran a l’aire lliure.

Representants de les associacions de veïnes i veïns de la localitat s’han reunit amb el regidor de Cultura, Julio Llorca, i de Participació Ciutadana, Josep Escrivà. Per tal de seleccionar les pel·lícules que es projectaran enguany dins del cicle ‘Cinema als Barris’.

El cicle té l’objectiu de descentralitzar les activitats culturals durant l’estiu. En aquest cas a través de sessions nocturnes de cinema familiar en diferents barriades de la ciutat. El cicle ‘Cinema als barris’ tindrà lloc a l’aire lliure, a partir de les 22.00 h.

Les projeccions es realitzaran en sis espais de referència per al veïnat de cada zona. El cicle començara el 29 de juliol i finalitzarà el 9 de setembre.

Des del departament de Cultura ha agraït la complicitat de totes sis associacions per omplir els barris d’entreteniment. Confiant  que la seua implicació garantirà l’èxit del cicle i la seua continuïtat.

Les associacions que participen enguany al cicle són: Veïns Barri Sant Francesc, Veïns Raval-Gerreria, Veïns del Raval, Veïns El Pinet, Veïns Sector 15 i Associació Veïns de la platja d’Oliva.

Enguany hi ha dos novetats en el cicle. La primera és que es projectarà una pel·lícula en la plaça d’Europa per als veïns i veïnes de les platges per a suplir la que organitzava el Patronat de Turisme que enguany no es farà. La segona novetat és la projecció d’una pel·lícula consensuada per totes les associacions en el Passeig Jaume I.

El cicle projectarà pel·lícules com ‘Dora y la Ciudad Perdida’, ‘Aquaman’, ‘Como entrenar a tu dragón 3’ o ‘A dos metros de ti’.

Articles relacionats