18.6 C
Gandia
Dimecres, 21 febrer, 2024

Oliva tindrà mercat el divendres 8 de desembre

L’Ajuntament d’Oliva ha escoltat als comerciants que demanaven mantindre el seu dia de mercat, divendres, sempre que fora possible tot i ser festiu, en gran part perquè el dijous moltes de les parades van a un altre poble i l’afluència al mercat sempre és menor quan se celebra un altre dia.

Així que el pròxim divendres, 8 de desembre i festiu nacional (Dia de la Immaculada Concepció), també hi haurà mercat a Oliva, amb el consens dels comerciants, i tant l’exterior del passeig com el Mercat Municipal, que romandrà obert.

Teresa Tur, regidora de Comerç, Mercats i Consum de l’Ajuntament d’Oliva: “Hi ha vegades que no serà possible mantindre el mercat en un divendres festiu, però en aquesta ocasió sí que ho hem pogut organitzar. El passeig no es necessitava per a cap activitat, i finalment els comerciants podran treballar el divendres festiu, com sempre han demanat. Vull agrair a la Brigada d’Obres i Serveis municipal i a l’empresa de la neteja la seua predisposició a treballar en el mercat tot i la festivitat.”

Yolanda Pastor, alcaldessa d’Oliva: “L’Ajuntament està per a servir als nostres veïns, per escoltar-los i atendre les seues demandes i suggeriments, sempre que siga possible. En aquest cas, feia molts anys que els comerciants del mercat volien treballar els divendres festius. Ells saben millor que ningú el que més els convé, i, si per part de l’Ajuntament els hem pogut atendre, no podem més que estar tranquils i felicitar-nos per haver pogut arribar a un acord.”

Articles relacionats