15.1 C
Gandia
Dimecres, 30 novembre, 2022

Oliva repartira mantes escolars a l’alumnat d’Infantil i Primària

– L’Ajuntament d’Oliva, a través de les Regidories de Salut Pública i d’Educació, ha adquirit 2.300 mantes escolars.

L’Ajuntament d’Oliva ha realitzat la compra de 2.300 mantes escolars, que es repartiran entre tot l’alumnat d’Infantil i Primària dels centres escolars públics, concertats i privats de la ciutat, a partir del pròxim mes de gener, per tal de facilitar l’estança en classe amb la comptabilitat de la renovació de l’aire de les aules.

Aquesta ha estat una iniciativa sol·licitada per les AMPA dels centres educatius d’Oliva i que, des del Departament de Salut Pública i del d’Educació s’ha dut endavant. “Volem agrair a totes les AMPA d’Oliva i al personal docent per la seua col·laboració en aquest projecte” explicava la vicealcaldessa, Ana Morell.

“Volem aportar el nostre granet d’arena per tal de fer més confortable l’aprenentatge dels nostres escolars en els centres educatius” assenyalava el regidor de Salut Pública, Miguel Monzonís.

El repartiment de les mantes es realitzarà a cada centre escolar, a través de la seua AMPA, una vegada es reprenga el curs després de les vacances de Nadal i Reis.

Articles relacionats