22.2 C
Gandia
Dilluns, 27 maig, 2024

Oliva recupera la Gala de l’Esport

Oliva ha programat una intensa activitat esportiva per al mes de juny, que inclourà, a més de la Gala de l’Esport, la Gala de Cloenda dels XLII Jocs Esportius Municipals Fase Local, el I Triatló Olímpic i Sprint H&M Oliva, la Copa d’Espanya de Wing Foil 2024 i la Final del Circuit Nacional Spain Wing Foil 2024, i el XXVI Trofeu de Pilota Gregori Maians d’Oliva.

FB IMG 1715754786074

L’alcaldessa Yolanda Pastor, el regidor d’Esports, Joan Mascarell, i el de Turisme, Salva Llopis, han presentat aquest matí els esdeveniments programats, que enguany s’inclouran en la programació de la Fira i Festes d’Oliva 2024. També han estat en la presentació el president de l’ALEEO (Associació Local d’Entitats Esportives d’Oliva), Francisco Escrivà Mata, el trinqueter i exjugador de Pilota Valenciana Paco Brines (Coheter II), i el president del Club Triatló Oliva, Alex Benimeli.

Joan Mascarell, regidor d’Esports: “Hui presentem la intensa programació esportiva que hem preparat per al mes de juny, amb més de 30 esdeveniments, 6 campus d’estiu i 5 gales de fi de temporada. Hem volgut incloure els esdeveniments principals en la programació de la Fira i Festes per donar-li més relleu. Estem especialment orgullosos de la recuperació de la Gala de l’Esport, després de 6 anys sense realitzar-se, amb noves bases i obrint la gala a la participació de les entitats esportives.”

Yolanda Pastor, alcaldessa d’Oliva: “He d’agrair el treball de tots els departaments perquè tindrem un mes de juny ple d’activitats, amb la Fira i Festes i amb tota la programació esportiva. Estem molt contents de totes les activitats que s’estan programant amb la col·laboració de diversos departaments, com ara el Wing Foil, en el qual participen Esports i Turisme. I també amb la Gala de l’Esport, perquè l’Ajuntament ha de reconéixer l’esforç i el treball dels nostres esportistes i clubs, i el fet que porten el nom d’Oliva allà on van.”

Articles relacionats