OLIVA PUBLICARÀ DE FORMA MENSUAL ELS RESULTATS DE LES ANÀLISIS DE LA QUALITAT DE L’AIRE A LA N-332

L’alcalde d’Oliva ha agraït la «diligència i rapidesa» que ha mostrat la conselleria en aquest assumpte “especialment al Director General de la Lluita Contra el Canvi Climàtic i Prevenció de la Contaminació, Joan Piquer”.

Aquestos controls de l’aire tindran una durada de tres mesos i des de l’Ajuntament d’Oliva es publicaran a la seua pàgina web, de forma mensual, els resultats que facilitaran els tècnics de la Conselleria.

En el passat Ple del més de març, a proposta de l’Alcaldia, tots els grups polítics municipals aprovaren una moció per demanar a la Conselleria d’Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural la instal·lació d’una estació de mesura de la qualitat de l’aire en l’entorn de la N-332, i que s’incloguera l’estació en la Xarxa Valenciana de Vigilància i Control de la Contaminació Atmosfèrica, atès que Oliva és el nucli urbà més gran de la Comunitat Valenciana que està travessat per una carretera nacional. Problemàtica que pateixen també els municipis veïns de l’Alqueria de la Comtessa, Palmera i Bellreguard.

Oliva augmenta les dotacions per a la pràctica d’esports nàutics a les seues platges