13.7 C
Gandia
Dijous, 22 febrer, 2024

Oliva es promociona a Alemanya com a destinació de cicloturisme

Oliva ha participat, de la mà de l’empresa d’activitats i serveis Extrem Tracks, a Eurobikes, la fira internacional líder del sector ciclista que s’ha celebrat els darrers dies a Berlín, i ha obtingut una afluència propera a 60.000 persones. El públic alemany s’ha mostrat molt receptiu a l’hora d’obtenir informació sobre la destinació “Oliva”, segons fonts municipals.
El ciclista alemany busca noves localitzacions alternatives a Mallorca, principal destinació turística del mercat germà, i es mostra interessat a Oliva com a nova zona per a la pràctica del ciclisme, segons les mateixes fonts, que fan un balanç molt positiu després de 3 jornades de promoció de la ciutat com a destinació de turisme actiu i, més específicament, per a la pràctica del ciclisme.
En aquest segon any de presència de ExtremTracks en el certamen, més de mig miler de visitants han rebut material i tot tipus d’informació turística sobre la ciutat d’Oliva, com la nova revista de Turisme Actiu d’Oliva; el seu mapa i nova guia turística; mapa del Parc Natural de la Marjal Pego-Oliva i mapa de la Comunitat Valenciana. Així mateix se’ls ha lliurat el fullet promocional amb els paquets turístics Territori TnT i TnT de les Valls oferits per ExtremTracks i el touroperador aleman BikeSpots.
L’empresa olívera també ha oferit al client alemany informació sobre rutes, història i gastronomia de la ciutat, una oferta que ha sorprès gratament al públic present en la fira, afirmen. De fet, de la mà de la pastisseria El Galano Supreme d’Oliva, es van oferir dolços típics de la ciutat, com els tradicionals “rosegons” o les rosquilles d’anís, acompanyats de mistela de Xaló. A tota la gent interessada específicament en Oliva, també se’ls va fer lliurament com a obsequi pel seu interès d’un mocador de coll. La totalitat del material enviat per la regidoria de Turisme, ExtremTrack i BikeSpots s’ha quedat en les mans del públic de Eurobike, col·locant Oliva, per segon any consecutiu, com a destinació de turisme actiu per al client alemany. 
Durant el mes de setembre l’oferta turística d’Oliva també viatjarà i estarà present a Holanda, en la 25 edició de la Fira de 50 Plus Beurse, que tindrà lloc en la ciutat d’Utrech del 19 a 23 de setembre. Els productes i serveis turístics de la ciutat es mostraran sota la marca “València Turisme” dins del Stand de Turespaña.
El mercat turístic dels Països Baixos ocupa el quart lloc en el rànquing de les procedències internacionals, la qual cosa el converteix en un mercat potencial i especialment per a la temporada de tardor i hivern. La Fira 50 Plus és una bona oportunitat per a comercialitzar el producte de segona residència hivernal, l’oferta d’allotjament d’Oliva, així com activitats complementàries de turisme actiu durant els mesos de desembre, gener, febrer i fins i tot març
Oliva Turisme ha estat present durant enguany en les fires espanyoles referència del sector turístic com Fitur de Madrid, en el mes de gener; Medsea a Alacant durant el mes de març; B.travel de Barcelona en el mes d’abril i la Fira dels Comarques de la Diputació de València, en el mes de juny. La presència en fires es tancarà al novembre amb la participació en la Fira de Tots Sants de Cocentaina.

Articles relacionats