14.8 C
Gandia
Dilluns, 29 novembre, 2021

Oliva presenta la segona prova de la Spain Kiteboarding League 2019

• Aquest esdeveniment de caràcter nacional consolida a la ciutat d’Oliva com a seu d’esdeveniments esportius amb repercussió internacional

La sala de Comissions de l’Ajuntament d’Oliva ha acollit aquest matí la presentació en roda de premsa de la segona prova de la Spain Kiteboarding League 2019, Copa d’Espanya de Strapless & Freestyle, circuit impulsat per la indústria nacional i avalat de nou per la Global Kitesports Association, la Real Federació Espanyola de Vela i la World Kiteboarding League. La Platja Pau Pi (zona Plaça Europa) acollirà la tercera trobada d’aquest campionat nacional que tindrà lloc els pròxims dies 21, 22 i 23 de juny.

1 SKL OLIVA 2019A més, durant el desenvolupament de la competició tindran lloc activitats gratuïtes per als més xicotets de la mà de l’escola BoatKite (dissabte i diumenge d’11,00 a 13,30), demostracions de Surf Foil i SUP Foil i la presentació d’un nou esport en l’àmbit nacional com el Wind Foil a càrrec de Naish i Duotone.
L’acte de presentació ha comptat amb la presència de Mireia Morera, regidora de Turisme i Platges en funcions de l’Ajuntament d’Oliva, amfitriona i patrocinadora de la prova al costat d’altres empreses locals, Juan Navarro, president i Joan Llopis, contramestre del Club Nàutic d’Oliva com a organitzador local, Juan Antonio Martín, promotor de la Spain Kiteboarding League i Sebastián Ducos, patrocinador del circuit nacional de la competició.
Mireia Morera, regidora de Turisme de l’Ajuntament d’Oliva ha agraït a tots els organitzadors, patrocinadors i col·laboradors com Bolorent, Ferrándiz Mocholí o BoatKite l’esforç que realitzen per a fer possible aquesta prova amb especial esment al president del Club Nàutic d’Oliva, Juan Navarro i al seu contramestre, Joan Llopis  pel suport a tots els projectes esportius que s’organitzen a Oliva; a més, ha destacat “la important aposta que s’està fent des de la delegació de Turisme i Platges per l’esport, no solament pels beneficis que aporta a les persones, sinó per ser un dels principals motors econòmics de la nostra ciutat”. Morera ha afegit que “enguany esperem superar les xifres d’assistència i participació de l’any passat perquè coincideix amb la finalitat de setmana de Sant Joan”.

Per part seua, Juan Navarro, president del Club Nàutic d’Oliva ha declarat que “des del Club sempre s’ha apostat per l’esport, ja que està en la nostra pròpia essència i per això, no dubtem a acceptar la proposta que se’ns va plantejar des de la delegació de Turisme i Platges per a co-organitzar aquesta prova“, per això, ha animat al públic a gaudir d’aquesta competició.
Igualment ha tingut paraules d’agraïment el promotor de la Spain Kiteboarding League, Juan Antonio Martín, cap a “la Delegació de Turisme i Platges de l’Ajuntament d’Oliva, al Club Nàutic i els patrocinadors i col·laboradors locals per l’esforç que estan fent no solament a donar suport a l’organització de la prova sinó també en el foment d’aquest esport”.
Martín també ha recordat que fa tres anys quan van començar “el Campionat Nacional estava literalment acabat quan Espanya és una potència mundial en aquest esport”. “Ara i, gràcies al suport de tots, el nostre país torna a estar en el punt de mira de tots els riders internacionals”. De fet, “l’última edició celebrada a Oliva va ser de les millors del Campionat per l’organització, la qualitat del vent i el nivell dels participants”.
Per a aquesta prova es compta ja amb la confirmació de més de 60 riders, entre els quals es troben figures nacionals i internacionals com l’oliver Kiko Roig que participa en el Word Cup, Adrián Carbonell, “rookie 2018” en modalitat Freestyle, Àlex Pastor, Campió del Món o Alexandra Torres.

La presentació de la SKL ha finalitzat amb les paraules de Sebastián Ducos, patrocinador nacional de la competició qui ha agraït als organitzadors la possibilitat que ofereix la SKL de mostrar els productes més nous d’aquest esport.

Articles relacionats

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

últims articles