Oliva presenta la seua fallera major després de dos anys sense representant

La Federació de Falles d’Oliva, amb la col·laboració de la Regidoria de Festes, ha celebrat este dissabte 18 de novembre la presentació de la fallera major d’Oliva 2018 i la seua cort d’honor en un acte que ha tingut com escenari el Teatre Olímpia. La cort està formada per Ariadna Burgos Salinas i Vanessa Sanchis Ciscar, també de la Falla Casa d’Alonso com la fallera major; Maria Bertomeu Soria, de l’Estació; Marina Mateu Benimeli i Maria Morant López, de la Falla Sant Francesc, i Maria Jordà Fullana, de la Falla Institut.

Ha actuat com a mantenidora de la presentació Inmaculada Guerrero Bolinches, vicepresidenta de Cultura a la Junta Central Fallera de València des de l’any 2016. Inmaculada Guerrero va nàixer en el barri del Botànic de València. És mestra de Primària, mestra de valencià i formadora de formadors. Es dedica a la docència des de fa trenta anys. Casada i amb tres fills, tots formen part de la Comissió Borrull-Túria, de l’Agrupació de Falles del Botànic. La seua trajectòria fallera és llarga; és posseïdora del Bunyol d’Or amb Fulles de Llorer i Brillants. També ha participat en el Concurs de Teatre en Valencià de la Junta Central Fallera en nombroses ocasions. I de fet, actualment, és l’actriu més nominada i guardonada del certamen amb nou “Saragüells”.

El regidor de Festes, Pepe Salazar, ha demanat a la fallera major i la cort “que disfruten de la festa amb alegria, i que al seu costat estarem tots, especialment la Regidoria de Festes que jo represente, per a donar-los tot el nostre suport i contribuir, en la mesura de les nostres possibilitats, a fer del seu any un dels millors de la seua vida”.

Mireia Burgos serà la pròxima fallera Major d’Oliva després de dos anys sense tindre Oliva aquesta representant, un fet destacable segons Pepe Salazar, “que de segur contribuirà a fer encara més gran la nostra festa fallera”.

Et Pot Interessar