18.3 C
Gandia
Dijous, 29 febrer, 2024

Oliva perd una subvenció per presentar la documentació fora de termini

La Delegació de Benestar Social de l’Ajuntament d’Oliva, encapçalada per Àlex Salort (a la imatge), ha perdut una subvenció, dirigida a la inserció laboral de persones en risc d’exclusió social, per presentar la documentació fora de termini, segons recull el Diari Oficial de la Generalitat del 29 de juny, on s’establia el termini d’un mes per recórrer la resolució. Els ajuntaments de Gandia i Tavernes sí han aconseguit l’ajuda, que ascendeix a 148.000 euros.

La pèrdua de la subvenció l’ha denunciada el portaveu del Grup Municipal Socialista, Carlos Mengual, qui ha lamentat que Oliva haja deixat perdre la subvenció, i a més ho haja fet per presentar la sol·licitud fora de termini, un cas en el que només s’hi troben quatre ajuntaments més. La resta de denegacions s’ha degut a no haver superat la puntuació mínima exigida, o havent-la superada, haver-se esgotat la línia de finançament. 

 “L’Administració Local ha de tindre una especial sensibilitat i capacitat de treball amb les persones que més han patit la crisi, aquells ciutadans que apareixen dins un context de risc d’exclusió social. Amb l’arribada del nou Govern a la Generalitat, s’està treballant i fent un gran esforç en realitzar programes i dirigir subvencions cap a aquest col·lectiu. El Govern Valencià està canviant la situació, i portant a terme unes polítiques per millorar la situació social i laboral de la ciutadania més desprotegida”, indica Mengual, per a qui aquest esforç, ha de ser compartit per les administracions locals. “Ja que el Govern Valencià posa les possibilitats, el Govern a Oliva ha de respondre i aconseguir aquestes quanties econòmiques, tan necessàries per al nostre municipi”, comenta el portaveu socialista.

 

“Oliva no port permetre no optar a aquestes subvencions per no aplegar a temps que marca la convocatòria, ja que per a aquestes persones, en risc d’exclusió, aquestes ajudes són de vital importància”, afig.

 

Articles relacionats