18.9 C
Gandia
Dimarts, 26 setembre, 2023

Oliva paralitza temporalment les obres que afecten la temporada estival

L’Ajuntament d’Oliva i l’empresa adjudicatària han signat, un acord pel qual el consistori ha recuperat la possessió de les obres de forma temporal, per poder actuar sobre elles en els pròxims dies. Així, s’adoptaran mesures provisionals per tal que les obres inacabades no afecten la temporada estival.

L’actuació que es realitzarà consistirà amb el cobriment dels clots amb saorra, es llevaran les tanques i s’adequarà la zona perquè siga més segura.

“En aquests moments, ja es treballa amb la redacció d’un modificat del projecte per tal de millorar l’original, dotant-lo del pressupost necessari per a poder reprendre els treballs en passar l’estiu”, ha explicat l’alcaldessa. Recordem que les obres de reparació dels escocells (els clots al peu dels arbres per tal de recollir l’aigua de pluja o facilitar les regades) havien d’estar acabades el passat mes d’abril.

Aquestes actuacions començaran a dur a terme a partir de demà, gràcies a la col·laboració de la brigada municipal d’obres i serveis i dels tècnics municipals.

Articles relacionats