10.4 C
Gandia
Divendres, 1 març, 2024

Oliva organitza la Fira del motor i Maquinària Industrial del 25 al 27 de juny

– La Regidoria de Comerç, Mercats i Consum, encapçalada per Yolanda Balaguer, ha organitzat la XXXI Fira del Motor i Maquinària Industrial d’Oliva, a través de l’Agència per al Foment de la Innovació Comercial, i amb el suport de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball.

La Fira del Motor tindrà lloc l’últim cap de setmana de juny, del 25 al 27, en el recinte firal a l’aire lliure del passeig d’Oliva (Lluís Vives, Jaume I, Alcalde Juan Sancho i Joan Fuster). Aquest recinte estarà obert al públic en el següent horari:

Divendres, 25 de juny: de 19.00 h a 22.30 h.

Dissabte, 26 de juny: de 10.00 h a 14.30 h i de 18.00 h a 22.30 h.

Diumenge, 27 de juny: de 10.00 h a 14.30 h i de 18.00 h a 22.30 h.

Aquest esdeveniment compta amb la participació de més de 40 expositors del sector de l’automòbil, amb totes les marques d’automoció de la comarca, amb vehicles nous, de quilòmetre zero, d’ocasió, vehicles elèctrics i híbrids, maquinària industrial i productes i accessoris per als automòbils.

El recinte firal compta amb un espai ampli, tancat i vigilat per tal d’assegurar i controlar els aforaments i el compliment de les mesures de seguretat.

A més s’ha volgut incorporar el Concurs de Maquetes de Carretons organitzat per les associacions del barri del Pinet i del Raval-Gerreria, i estaran exposades on es podran veure exposades les maquetes dels participants.

També destacar la presència de la fundació Alma de Acero de Gandia, amb caràcter solidari, que exposaran una mostra clàssica de motos antigues, i la participació d’altres associacions de caràcter benèfic, com ja és tradicional en la Fira del Motor, com ara El Bastidor, Fundació Espurna i Asmisaf, entre altres.

Enguany s’ha sectoritzat la fira en dos trams continus del passeig per a garantir la seguretat i per a facilitar la mobilitat i acomplir la normativa sanitària, d’acord amb Salut Pública. Agrair, com sempre, la participació dels empresaris i l’esforç per seguir consolidant la Fira del Motor en el poble d’Oliva i donar suport a un sector tan important en la nostra comarca.” Ha afegit Yolanda Balaguer, regidora de Comerç, Mercats i Consum.

Articles relacionats